Anders dan de anderen, zo omschrijft u Gerniers Properties & Residences het beste. Op en top professioneel en met 30 jaar vakkennis op zak maar tegelijk ook bijzonder warm, hartelijk en persoonlijk. Zaken doen met de voornaam, en met de glimlach.

Gerniers Properties & Residences, dat is geen gehaaid team van vlotte verkopers, stagiairs in opleiding en afstandelijke eigenaars. Gerniers Properties & Residences, dat is zaakvoerder François Gerniers. 

Met de grootste zorg behartigen we uw dossier. Of u nu koopt of wil verkopen, geïnteresseerd bent in nieuwbouw of ergens uw droomwoning hebt gevonden: u kan met elke vraag bij ons terecht, ook voor waardebepaling.

Wij danken u alvast voor het vertrouwen.


Disclaimer

De beschrijvingen op deze site werden ter goeder trouw opgesteld aan de hand van de gegevens die ons verleend werden door de eigenaars. Er kunnen bijgevolg geen garanties gegeven worden betreffende de volledigheid en juistheid ervan. GP&R kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze informatie of voor het gebruik ervan.

Onze Gegevens

Gerniers Properties & Residences is een BIV-erkend vastgoedmakelaar, en lid van CIB Oost-Vlaanderen.

BIV nummer: 502.961
Ondernemingsnummer: BE-0462.614.774
Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel